Give it to me !

Kategori: Hund

Sjukt snygga weightpull selar och halsband ! Från Hardcoreharness.se
Priset på ett halsband skulle gå på kring 500 och en sele kring 1500 :s Mammaaaaa kindra vill ha ;)

Hairproblems

Kategori: Frisör

Nu är jag less på att hålla på och färga mitt hår hela satans jävla tiden !
Har jag svart hår måste jag göra utväxten en gång i månaden annars ser jag flint ut eftersom jag har så ljust eget.
Har jag brunt hår måste jag också färga en gång i månaden.
Har jag rött hår måste jag använda färgbomb VARJE gång jag duschar annars blir färgen blaskig och urtvättad orange rosa, och så måste jag färga det minst var 3e vecka..
Blont som jag haft förut (platina) funkar inte heller för då ser jag ut som en fjortis och måste bleka utväxten varje månad.

Och alla dessa färgningar märks ju på mitt hår då det rasar av hela tiden i princip och kvalitén är skitkass.. Och det är ju inte det roligaste när jag vill spara ut mitt eget hår så jag funderar på att fixa håret till en ljusbrun/mörkblond färg med blekta/nyanserade ganska ljusa tunna slingor i blandat med kola ljusbruna slingor i som är nån nyans mörkare än själva basen :D
Fördelen med det skulle vara att får jag utväxt så so what? då kan den ändå vara minst 2 månader kanske 3 utan att man måste färga bort den, och istället för att färga så drar man lite slingor så blir inte utväxten lika skarp och jag slipper färga hela tiden :) Och då kan mitt hår få vila och växa ut !

Ska nog köra på det så snart jag känner att det är dags att plocka ur löshåret, vilket är ganska snart...Inte världens bästa bilder på min plan men här ser ni på ett ungefär :) VAD TYCKS ?

Min andra halva !

Kategori: Min Vardag

Ligger och myser med kindra för sista kvällen på typ 3 veckor, fyfan vad jag kommer sakna henne !! Det är helt sjukt :( Fattar inte hur jag kunde klara mig utan henne i mitt liv förut, underbara älskade hund ! <3
Äter vindruvor och en banan och ser på tv :) Imorgon eftermiddag åker jag tillbaka till kalix, lite synd för Laura kommer till kiruna ihelg, hade velat umgås med henne också :( Nåja, det är ju sommarlov snart :)

Idag har Kindra fått lite nya leksaker, ett långt tjockt "Rep" eller vad man ska kalla det som hon kan tugga på och dra i, en boll, och en till boll i samma material som "repet" som hon också kan tugga på (båda är bra för tänderna)

Ava fick också nån leksak, koppel, halsband, matskålar och foder och ben, och väärldens sötaste lilla boll jag sett :) sjukt liten ! Fast kindra ville nog ha den mer än ava ;)

Ett stort tack den person som hittade min börs och lämnade in den till polisstationen ! Tack <3