Happy Halloween

Kategori: Min Vardag

Fyfan, ska ALDRIG nånsin mer fira Halloween i kalix, ska nog inte fira nästan nåt i kalix nå mer, typ studenten bara, är inte värt att fira når här. Det händer mer en vanlig helg än en storhelg/högtid...

På lovet vill jag helst bort härifrån men får se hur det går..

Ikväll blir det iaf bara att mysa och äta nå gott och kolla Hangover 2 med mina Mysiga <3

 Less brud..
Tog inga bilder igår men såg ut typ som förra året.

Kiruna

Kategori: Min Vardag

Äntligen hemma efter en trevlig helg i kiruna hos mamma med Marcus, mina syskon, Laura och hundarna :)
På fredagen var jag och Marcus och kollade på RuffRiders7 premiären och efter det var jag på en krogrunda med Mamma och syrrans kille.
Lördagen spenderades i bastu och jacuzzi hos mammas kille, sjukt soft kväll som avslutades med mat från empes, nåt varv på stan och sen filmmys i lägenheten.
Söndagen, idag var det hemresa som stod på schemat och vi packade och fick med oss massa saker från mamma till våran lägenhet i kalix så vi får det ännu finare och mysigare ;) Så nu är både jag, marcus och hundarna halvt döda efter resan, hundarna är egentligen heldöda och ligger och snarkar i sin koja och vi ska bara ligga och chilla i soffan resten av kvällen från och med nu :)

Ha en trevlig söndag ! :)

Puss på min marcus som är världens finaste, Tack för att du följde med mig till kiruna älskling, har haft jätte kul med dig ihelg ! Älskar dig <3

Revlon

Kategori: Min Vardag

Tjoo !
Idag har frisör 2 & 3orna haft färgkurs med revlon, det var intressant men gjorde bara en helfärgning, men alla modeller blev snygga i håret och jag blev så sjukt sugen på att göra en förändring i mitt hår ! Med färg då, såklart ;) Tips ?Det finns så många grymt snygga färger !

Snart måste jag göra en förändring i mitt hår, är less på svart nu :/
Nog om det, Har nyss lagat köttfärssås och spaghetti till mig och Marcus ! Det blev som vanligt skitgott och nu är båda mätta och trötta så en powernap står näst på listan att göra :)