31 mars

Kategori: Min Vardag

Tillbaka i kiruna, men förhoppningsvis bara en kort sväng! Ska ringa och höra hur det går med lägenheten och när jag får klartecken att börja flytta in på tisdag. Så imorgon blir det nog att packa ner kläder och alla mina grejer så jag är redo att flytta! Can't wait!!!
 
Är tröttare än fan så nu ska jag lägga mig ner och se lite sopranos och sen gå och sova så jag orkar med morgondagen.
 
Håll tummarna för att det går fort och att dom godkänner ansökan så att det blir flytt i veckan!! JAG LÄNGTAR IHJÄL MIG!!!!!

26 Mars

Kategori: Min Vardag

Godkväll!
Gjorde nyss en smoothie med hallon och banan, blev lite småhungrig så det får bli min kvällsfika idag :)
Ska strax gå och packa klart det sista för imorgon åker jag och Kindra till kalix och firar påsk där.
Skulle egentligen flyttat in i lägenheten på måndag men då det blev tjorv med papprerna så blir det tyvärr försenat, min vanliga otur då... Hoppas och håller tummarna på att det går fort och att jag slipper vänta allt för länge på att få flytta in!
Eftersom att jag åker till kalix imorgon så blir det nog ingen uppdatering förrän jag kommer till kiruna igen, har planerat att åka tillbaka på måndag.
Måste ringa ang lägenheten nästa vecka och stressa på lite och få svar på lite frågor så jag vet när allt blir av. Det blir mycket att göra i samband med flytten!
 
Nu ska jag gå och packa klart och sen lägga mig ner och ta det lugnt och se på Sopranos, har 4 avsnitt kvar av säsong 4. Alltså bara 2 säsonger kvar!! Vad ska jag börja nöta sen då? ;)
Det blir en tidig kväll idag så jag orkar upp i tid imorgon och kan köra medans det är ljust och inte alltför mkt trafik.
 
Ha en bra påsk ! Vi hörs nästa vecka :)

25 Mars

Kategori: Min Vardag

Egobilder från förra veckan !